Onze winkel in Dronten

Ongeveer 40 vrijwilligers - die geen vergoeding ontvangen - verzetten veel werk om onze eens gelezen (tweedehands) boeken aan de man en de vrouw te brengen. In onze winkel aan Het Ruim in Dronten bieden wij tienduizenden boeken aan in een breed aanbod met vaak actuele titels.

De boeken zijn van goede kwaliteit en zijn vriendelijk geprijsd, meestal € 1 of € 2,  afhankelijk van dikte en formaat. Het aanbod wordt dagelijks aangevuld. Boekenliefhebbers uit de wijde omgeving weten inmiddels onze winkel te vinden!

De opbrengsten van de verkoop komen ten goede aan goede doelen in binnen en buitenland. In al de jaren dat onze boekenverkoop actief is, hebben wij veel (niet gesubsidieerde) organisaties blij kunnen maken met een donatie.

Dit is allemaal mogelijk dankzij de vele sympathisanten, die met hun gulle boekengaven onze stichting een warm hart toedragen. Uit alle windstreken van ons land biedt men ons boeken voor de verkoop aan. Ook de enthousiaste en deskundige inzet van onze vele vrijwilligers, in en buiten de winkel, draagt bij aan dit succes.

Actuele openingstijden van de winkel : zie de Homepage van deze website

U kunt altijd contact opnemen om boeken aan te bieden of op te laten halen via het contactformulier op deze website
 

© 2019 - 2023 Odd Fellows Boekenverkoop Dronten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel